Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tarzan, the ape man

Tarzan, the ape man

30/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Tarzan, the ape man på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: John Derek
Skuespillere: Bo Derek, Richard Harris, John Phillip Law, Miles O'Keeffe
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Resumé: Muskler møder følsomhed, da Jane slutter sig til sin fars ekspedition i Afrika, og det varer ikke længe, før alles yndlingsliansvinger er forelsket.


Se Tarzan, the ape man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tarzan, the ape man (Abernes konge) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tarzan, the ape man (Abernes konge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tarzan, the ape man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tarzan, the ape man (Abernes konge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tarzan, the ape man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar