Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tarzan, the ape man

Tarzan, the ape man

30/04/2018 | Flixfilm

Se Tarzan, the ape man på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: John Derek
Skuespillere: Bo Derek, Richard Harris, John Phillip Law, Miles O'Keeffe
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: Muskler møder følsomhed, da Jane slutter sig til sin fars ekspedition i Afrika, og det varer ikke længe, før alles yndlingsliansvinger er forelsket.


Se Tarzan, the ape man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tarzan, the ape man (Abernes konge) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tarzan, the ape man (Abernes konge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tarzan, the ape man:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tarzan, the ape man (Abernes konge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tarzan, the ape man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar