Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tarzan

05/10/2017 | Flixfilm

Se Tarzan på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family
Instruktør: Reinhard Klooss
Skuespillere: Kellan Lutz, Spencer Locke, Les Bubb, Joe Cappelletti
Spilletid: 94 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Tarzan er opfostret af aber, og han falder for den frygtløse Jane Porter, som hjælper ham med at forsvare sit hjem mod den griske direktør for Greystoke Energies.


Se Tarzan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTarzan havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tarzan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tarzan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tarzan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tarzan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar