Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tattah

09/05/2019 | Flixfilm

Tattah på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: Sameh Abdulaziz
Skuespillere: Mustafa Abbas, Yasmin Abdulal, Maged Abdulazim
Spilletid: 115 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En uheldig mand må bevise, at han ikke er så uheldig, som det ser ud til, da den kvinde, han er på date med, pludselig kidnappes.

Tattah havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tattah på YouTube.Se Tattah på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tattah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tattah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tattah, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tattah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar