Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tattoo Redo

Tattoo Redo

28/07/2021 | Flixfilm

Tattoo Redo på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jessimae Peluso, Tommy Montoya, Miryam Lumpini
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Dårlige tatoveringer kommer ind. Flotte tatoveringer går ud. Dygtige kunstnere forvandler tatoveringskatastrofer til smukke nye design, som kundernes bekendte vælger.

Tattoo Redo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tattoo Redo på YouTube.Se Tattoo Redo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tattoo Redo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tattoo Redo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tattoo Redo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tattoo Redo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar