Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tau

29/06/2018 | Flixfilm

Se Tau på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Federico D'Alessandro
Skuespillere: Maika Monroe, Ed Skrein, Gary Oldman, Fiston Barek
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ung kvinde kidnappes af en opfinder, der bruger hende som testperson til at perfektionere kunstig intelligens. Nu forsøger hun at undslippe sit teknologiske fængsel.

Tau havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tau på NetflixAnmeldelse: Tau

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tau ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tau stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tau, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tau er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar