Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taxi 4

01/11/2016 | Flixfilm

Se Taxi 4 på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Gérard Krawczyk
Skuespillere: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy, Emma Wiklund
Spilletid: 91 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En politimand narres til at løslade en kriminel galning og tager ud for at rette op på fejltagelsen sammen med sin taxachaufførven i en vild jagt gennem Marseilles gader.


Se Taxi 4 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaxi 4 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taxi 4 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taxi 4 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taxi 4 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taxi 4 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar