Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taxi 5

01/03/2020 | Flixfilm

Se Taxi 5 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Franck Gastambide
Skuespillere: Franck Gastambide, Malik Bentalha, Bernard Farcy, Salvatore Esposito
Spilletid: 102 min
Land: France
Sprog: French, Italian
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Da en dygtig betjent bliver forflyttet til Marseilles, må han forsøge at holde trit med skurke i Ferrarier, mens han skal finde en berygtet hvid taxa.


Se Taxi 5 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaxi 5 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taxi 5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taxi 5 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taxi 5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taxi 5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar