Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taxi Driver

Taxi Driver

01/03/2020 | Flixfilm

Se Taxi Driver på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Daniel Oriahi
Skuespillere: Odunlade Adekola, Ijeoma Grace Agu, Richard Akinlade, Babajide Alimison
Spilletid: 94 min
Land: Nigeria
Sprog: Yoruba, English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da hans far dør, flytter en ung mekaniker til byen for at køre sin fars taxa. Her møder han lejemordere og en broget skare af storbyens skæve eksistenser.


Se Taxi Driver på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Taxi Driver havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taxi Driver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Taxi Driver:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taxi Driver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taxi Driver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar