Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taxi Girl

Taxi Girl

05/06/2021 | Flixfilm

Taxi Girl på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Comedy
Instruktion: Michele Massimo Tarantini
Skuespillere: Edwige Fenech, Aldo Maccione, Michele Gammino
Spilletid: 93 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da Marcella arver sin fars taxa, bruger hun hver eneste tur, sin evne til at undersøge ting og sin charme til at pågribe en narkobaron i Rom.

Taxi Girl havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Taxi Girl på YouTube.Se Taxi Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Taxi Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taxi Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Taxi Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Taxi Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar