Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taxi

10/12/2014 | Flixfilm

Se Taxi på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Gérard Pirès
Skuespillere: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Marion Cotillard, Manuela Gourary
Spilletid: 86 min
Land: France
Sprog: French, German, Korean, Portuguese
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En håbefuld racerkører med et rygte som hurtig taxachauffør overtales af en politibetjent til at bruge sine færdigheder til at hjælpe ham med at fange nogle bankrøvere.


Se Taxi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaxi havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taxi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taxi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taxi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taxi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar