Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taylor Swift Reputation Stadium Tour

Taylor Swift Reputation Stadium Tour

31/12/2018 | Flixfilm

Se Taylor Swift Reputation Stadium Tour på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Paul Dugdale
Skuespillere: Taylor Swift, Matt Billingslea, Camila Cabello, Giuseppe Giofre
Spilletid: 125 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Taylor Swift indtager scenen i Dallas på sin reputation Stadium Tour til en aften med musik, minder og visuel magi.


Se Taylor Swift Reputation Stadium Tour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaylor Swift Reputation Stadium Tour havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taylor Swift Reputation Stadium Tour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taylor Swift Reputation Stadium Tour herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taylor Swift Reputation Stadium Tour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taylor Swift Reputation Stadium Tour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar