Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taylor Tomlinson: Look At You

Taylor Tomlinson: Look At You

08/03/2022 | Flixfilm

Taylor Tomlinson: Look At You på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Kristian Mercado
Skuespillere: Taylor Tomlinson
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Opbrud. Terapi. Pandehår. Taylor har været igennem en hel del siden sin kvartvejskrise, men her forvandler hun sin mentale helbredsrejse til indsigtsfuld komedie.

Taylor Tomlinson: Look At You havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Taylor Tomlinson: Look At You på YouTube.Se Taylor Tomlinson: Look At You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Taylor Tomlinson: Look At You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taylor Tomlinson: Look At You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Taylor Tomlinson: Look At You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Taylor Tomlinson: Look At You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar