Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace

Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace

27/09/2019 | Flixfilm

Se Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Duri mister sin yndlingsracerbil, drager han til et mystisk, magisk land fyldt med kasseret legetøj.


Se Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTayo the Little Bus Movie: Mission Ace havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tayo the Little Bus Movie: Mission Ace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar