Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tayo the Little Bus

Tayo the Little Bus

27/09/2019 | Flixfilm

Se Tayo the Little Bus på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jul Kohler, Patricia Kalis, Aramis Merlin, Tea Wagner
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Mens de lærer deres ruter i den travle by at kende, opdager Tayo og hans små busvenner nye seværdigheder og tager på spændende eventyr hver dag.


Se Tayo the Little Bus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTayo the Little Bus (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tayo the Little Bus (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tayo the Little Bus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tayo the Little Bus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tayo the Little Bus (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar