Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tazza: The Hidden Card

Tazza: The Hidden Card

02/09/2016 | Flixfilm

Se Tazza: The Hidden Card på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Hyeong-Cheol Kang
Skuespillere: Seung-Hyun Choi, Se-Kyung Shin, Yoon-seok Kim, Hae-Jin Yoo
Spilletid: 147 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Spillefuglen Dae-gil kaster sig ud i "hwatu" med store indsatser i Seoul, men ender med at blive narret, komme i gangstergæld og blive tvunget til at flygte.


Se Tazza: The Hidden Card på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTazza: The Hidden Card havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tazza: The Hidden Card ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tazza: The Hidden Card herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tazza: The Hidden Card er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tazza: The Hidden Card stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar