Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tazza: The Hidden Card

Tazza: The Hidden Card

02/09/2016 | Flixfilm

Tazza: The Hidden Card på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Hyeong-Cheol Kang
Skuespillere: Seung-Hyun Choi, Shin Se-Kyung, Kim Yoon-seok
Spilletid: 147 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Spillefuglen Dae-gil kaster sig ud i "hwatu" med store indsatser i Seoul, men ender med at blive narret, komme i gangstergæld og blive tvunget til at flygte.

Tazza: The Hidden Card havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tazza: The Hidden Card på YouTube.Se Tazza: The Hidden Card på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tazza: The Hidden Card ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tazza: The Hidden Card stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tazza: The Hidden Card, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tazza: The Hidden Card er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar