Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tazza: The Hidden Card

Tazza: The Hidden Card

02/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Tazza: The Hidden Card på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Hyeong-Cheol Kang
Skuespillere: Seung-Hyun Choi, Se-Kyung Shin, Yoon-seok Kim, Hae-jin Yoo
Spilletid: 147 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Spillefuglen Dae-gil kaster sig ud i "hwatu" med store indsatser i Seoul, men ender med at blive narret, komme i gangstergæld og blive tvunget til at flygte.


Se Tazza: The Hidden Card på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tazza: The Hidden Card havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tazza: The Hidden Card ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tazza: The Hidden Card herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tazza: The Hidden Card er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tazza: The Hidden Card stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar