Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Te marre pas… c’est pour rire!

Te marre pas… c’est pour rire!

10/08/2023 | Flixfilm

Te marre pas… c’est pour rire! på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Comedy
Instruktion: Jacques Besnard
Skuespillere: Aldo Maccione, Michel Galabru, Marthe Mercadier
Spilletid: 97 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En cykelfabrik styrer mod afgrunden, da ejeren dør i en ulykke, og hans astrologibesatte nevø overtager firmaet.Se Te marre pas… c’est pour rire! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Te marre pas… c’est pour rire! havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Te marre pas… c’est pour rire! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Te marre pas… c’est pour rire! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Te marre pas… c’est pour rire! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Te marre pas… c’est pour rire!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Te marre pas… c’est pour rire! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar