Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Te3n

17/02/2017 | Flixfilm

Se Te3n på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En hengiven bedstefar forsøger desperat at finde sit barnebarn, ti år efter hun blev kidnappet, og forfølger et farligt nyt spor.


Se Te3n på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTe3n havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Te3n ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Te3n herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Te3n er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Te3n stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar