Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team America: World Police

Team America: World Police

26/11/2014 | Flixfilm

Se Team America: World Police på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Trey Parker
Skuespillere: Trey Parker, Matt Stone, Kristen Miller, Masasa Moyo
Spilletid: 98 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, French, Klingon, Korean, Arabic
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I denne musicalsatire tager en politistyrke bestående af marionetdukker ansvaret for at holde fred på en planet med masser af problemer.


Se Team America: World Police på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeam America: World Police havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Team America: World Police ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Team America: World Police herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Team America: World Police er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team America: World Police stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar