Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team America: World Police

Team America: World Police

26/11/2014 | Flixfilm

Team America: World Police på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Trey Parker
Skuespillere: Trey Parker, Matt Stone, Elle Russ
Spilletid: 98 min
Land: United States, Germany
Sprog: English, French, Klingon, Korean, Arabic
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I denne musicalsatire tager en politistyrke bestående af marionetdukker ansvaret for at holde fred på en planet med masser af problemer.

Team America: World Police havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Team America: World Police på YouTube.Se Team America: World Police på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Team America: World Police ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team America: World Police stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Team America: World Police, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Team America: World Police er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar