Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Chocolate

Team Chocolate

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Team Chocolate på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En ung mand med Downs syndrom, som arbejder på en chokoladefabrik, bliver forelsket i en kollega, men hendes indvandrerstatus kan udgøre et problem.


Se Team Chocolate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Team Chocolate (Tytgat Chocolat ) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Team Chocolate (Tytgat Chocolat ) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Team Chocolate herunder:Fra premieredatoen (15. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Team Chocolate (Tytgat Chocolat ) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Team Chocolate (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore