Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Chocolate

Team Chocolate

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Team Chocolate på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung mand med Downs syndrom, som arbejder på en chokoladefabrik, bliver forelsket i en kollega, men hendes indvandrerstatus kan udgøre et problem.


Se Team Chocolate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Team Chocolate (Tytgat Chocolat ) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Team Chocolate (Tytgat Chocolat ) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Team Chocolate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Team Chocolate (Tytgat Chocolat ) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Chocolate (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar