Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Foxcatcher

Team Foxcatcher

29/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Team Foxcatcher på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, Crime, History, Sport
Instruktør: Jon Greenhalgh
Skuespillere: Dan Chaid, John du Pont, Dave Schultz, Mark Schultz
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Denne film indeholder private optagelser, som aldrig tidligere har været vist, og beskriver John E. du Ponts nedtur og mordet på den olympiske bryder Dave Schultz.


Se Team Foxcatcher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Team Foxcatcher havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Team Foxcatcher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Team Foxcatcher herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Team Foxcatcher er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Foxcatcher stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar