Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Foxcatcher

Team Foxcatcher

29/04/2016 | Flixfilm

Se Team Foxcatcher på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, Crime, History, Sport
Instruktør: Jon Greenhalgh
Skuespillere: Dan Chaid, John du Pont, Dave Schultz, Mark Schultz
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne film indeholder private optagelser, som aldrig tidligere har været vist, og beskriver John E. du Ponts nedtur og mordet på den olympiske bryder Dave Schultz.


Se Team Foxcatcher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeam Foxcatcher havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Team Foxcatcher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Team Foxcatcher herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Team Foxcatcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Foxcatcher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar