Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Foxcatcher

Team Foxcatcher

29/04/2016 | Flixfilm

Team Foxcatcher på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: Jon Greenhalgh
Skuespillere: John du Pont, Dave Schultz, Mike Gostigian
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne film indeholder private optagelser, som aldrig tidligere har været vist, og beskriver John E. du Ponts nedtur og mordet på den olympiske bryder Dave Schultz.

Team Foxcatcher havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Team Foxcatcher på YouTube.Se Team Foxcatcher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Team Foxcatcher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Foxcatcher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Team Foxcatcher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Team Foxcatcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar