Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Hot Wheels

Team Hot Wheels

13/10/2016 | Flixfilm

Se Team Hot Wheels på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Family, Sport
Instruktør: Matt Danner
Skuespillere: Ben Diskin, Jessica Gee-George, Grant George, Traian Virgil Georgescu
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Vennerne Gage, Rhett, Brandon og Wyatt ræser til handling, da en mystisk sort bil forvandler byen på bakketoppen til en racerbane.


Se Team Hot Wheels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Team Hot Wheels havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Team Hot Wheels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Team Hot Wheels:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Team Hot Wheels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Hot Wheels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar