Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Kaylie

Team Kaylie

03/02/2020

Se Team Kaylie på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alison Fernandez, Bryana Salaz, Symera Jackson, Elie Samouhi
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Efter et møde med lovens lange arm udskifter teenagekendissen Kaylie Konrad sin sociale stjernestatus med retsbestemt kaos som leder af en vildnisklub for skoleelever.


Se Team Kaylie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Team Kaylie (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Team Kaylie (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Team Kaylie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Team Kaylie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Kaylie (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar