Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Kaylie

Team Kaylie

03/02/2020 | Flixfilm

Team Kaylie på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alison Fernandez, Bryana Salaz, Symera Jackson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Efter et møde med lovens lange arm udskifter teenagekendissen Kaylie Konrad sin sociale stjernestatus med retsbestemt kaos som leder af en vildnisklub for skoleelever.Se Team Kaylie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Team Kaylie (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Team Kaylie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Team Kaylie (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Kaylie (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Team Kaylie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Team Kaylie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar