Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Kaylie

Team Kaylie

03/02/2020 | Flixfilm

Se Team Kaylie på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alison Fernandez, Bryana Salaz, Symera Jackson, Elie Samouhi
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Efter et møde med lovens lange arm udskifter teenagekendissen Kaylie Konrad sin sociale stjernestatus med retsbestemt kaos som leder af en vildnisklub for skoleelever.


Se Team Kaylie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeam Kaylie (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Team Kaylie (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Team Kaylie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Team Kaylie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Kaylie (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar