Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Team Zenko Go

Team Zenko Go

08/08/2022 | Flixfilm

Team Zenko Go på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tabitha St. Germain, Dominic Mariche, Nakai Takawira
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Ingen god gerning er for lille for denne gruppe venlige børn! Niah, Ari, Ellie og Jax hjælper i al hemmelighed folk og udrydder deres bys problemer.

Team Zenko Go (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Team Zenko Go på YouTube.Se Team Zenko Go på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Team Zenko Go (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Team Zenko Go (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Team Zenko Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Team Zenko Go er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar