Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tear Along the Dotted Line

Tear Along the Dotted Line

17/11/2021 | Flixfilm

Tear Along the Dotted Line på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zerocalcare, Valerio Mastandrea, Adam Rhys Dee
Spilletid: 1 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 8.6

Handling: På en rejse med sine venner reflekterer en tegneserietegner fra Rom, hvis samvittighed er personificeret i et bæltedyr, over livet og kærligheden.

Tear Along the Dotted Line (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tear Along the Dotted Line på YouTube.Se Tear Along the Dotted Line på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tear Along the Dotted Line (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tear Along the Dotted Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tear Along the Dotted Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tear Along the Dotted Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar