Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tears of the Sun

Tears of the Sun

01/12/2021 | Flixfilm

Tears of the Sun på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Antoine Fuqua
Skuespillere: Bruce Willis, Cole Hauser, Monica Bellucci
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Bruce Willis er en Navy SEAL, som er sendt til en afrikansk jungle for at redde en læge, og – viser det sig – de flygtninge, som lægen har taget sig af.

Tears of the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tears of the Sun på YouTube.Se Tears of the Sun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tears of the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tears of the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tears of the Sun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tears of the Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar