Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tears of the Sun

Tears of the Sun

30/03/2015 | Flixfilm

Se Tears of the Sun på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Bruce Willis, Monica Bellucci, Cole Hauser, Eamonn Walker
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Bruce Willis er en Navy SEAL, som er sendt til en afrikansk jungle for at redde en læge, og – viser det sig – de flygtninge, som lægen har taget sig af.


Se Tears of the Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTears of the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tears of the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tears of the Sun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tears of the Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tears of the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar