Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teasing Master Takagi-san

Teasing Master Takagi-san

06/12/2019 | 1 kommentar

Se Teasing Master Takagi-san på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Skolepigen Nishikata bliver konstant drillet af sin klassekammerat Takagi-san, og sværger hævn over hende ved (forgæves) at lade hende føle drilleriet på sin egen krop.


Se Teasing Master Takagi-san på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teasing Master Takagi-san herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teasing Master Takagi-san er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Teasing Master Takagi-san

  1. Michael - kl. 21:20, 12-12-2019:

    Hvad med sæson 1? Vil den komme til Netflix?

    Skriv kommentar