Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teasing Master Takagi-san

Teasing Master Takagi-san

06/12/2019 | Flixfilm

Teasing Master Takagi-san på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Skolepigen Nishikata bliver konstant drillet af sin klassekammerat Takagi-san, og sværger hævn over hende ved (forgæves) at lade hende føle drilleriet på sin egen krop.

Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Teasing Master Takagi-san på YouTube.Se Teasing Master Takagi-san på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teasing Master Takagi-san, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teasing Master Takagi-san er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Teasing Master Takagi-san

  1. Michael - kl. 21:20, 12-12-2019:

    Hvad med sæson 1? Vil den komme til Netflix?

Skriv kommentar