Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teasing Master Takagi-san

Teasing Master Takagi-san

06/12/2019 | Flixfilm

Se Teasing Master Takagi-san på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Skolepigen Nishikata bliver konstant drillet af sin klassekammerat Takagi-san, og sværger hævn over hende ved (forgæves) at lade hende føle drilleriet på sin egen krop.


Se Teasing Master Takagi-san på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Teasing Master Takagi-san:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teasing Master Takagi-san er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teasing Master Takagi-san (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Teasing Master Takagi-san

  1. Michael - kl. 21:20, 12-12-2019:

    Hvad med sæson 1? Vil den komme til Netflix?

    Skriv kommentar