Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ted 2

16/02/2021 | Flixfilm

Se Ted 2 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Seth MacFarlane
Skuespillere: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Jessica Barth
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: For at redde deres ægteskab beslutter Ted og Tami-Lynn sig for at få et barn, men de har brug for Johns hjælp til at bevise, at Ted er kvalificeret til at være far.

Ted 2 havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ted 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ted 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ted 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ted 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ted 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar