Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ted

22/05/2020 | Flixfilm

Ted på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktion: Seth MacFarlane
Skuespillere: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En levende tøjbamse med hang til fest og beskidte gloser truer med at afspore sin menneskelige vens forsøg på at blive voksen og gift med sin kæreste.

Ted havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ted på YouTube.Se Ted på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar