Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tee Shot: Ariya Jutanugarn

Tee Shot: Ariya Jutanugarn

01/12/2019 | Flixfilm

Tee Shot: Ariya Jutanugarn på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Tanawat Aiemjinda
Skuespillere: Marinda Halpin, Krissiri Sukhsvasti, Gigi Velicitat
Spilletid: 103 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne biografiske film følger den professionelle golfspiller Ariya Jutanugarns vej til LPGA Touren fra vidunderbarn til at ligge nummer et på verdensranglisten.

Tee Shot: Ariya Jutanugarn havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tee Shot: Ariya Jutanugarn på YouTube.Se Tee Shot: Ariya Jutanugarn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tee Shot: Ariya Jutanugarn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tee Shot: Ariya Jutanugarn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tee Shot: Ariya Jutanugarn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tee Shot: Ariya Jutanugarn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar