Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tee Shot: Ariya Jutanugarn

Tee Shot: Ariya Jutanugarn

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Tee Shot: Ariya Jutanugarn på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne biografiske film følger den professionelle golfspiller Ariya Jutanugarns vej til LPGA Touren fra vidunderbarn til at ligge nummer et på verdensranglisten.


Se Tee Shot: Ariya Jutanugarn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tee Shot: Ariya Jutanugarn havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tee Shot: Ariya Jutanugarn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tee Shot: Ariya Jutanugarn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tee Shot: Ariya Jutanugarn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tee Shot: Ariya Jutanugarn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar