Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tee Shot: Ariya Jutanugarn

Tee Shot: Ariya Jutanugarn

01/12/2019 | Flixfilm

Se Tee Shot: Ariya Jutanugarn på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography
Instruktør: Tanawat Aiemjinda
Skuespillere: Krissiri Sukhsvasti, Gigi Velicitat
Spilletid: 103 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne biografiske film følger den professionelle golfspiller Ariya Jutanugarns vej til LPGA Touren fra vidunderbarn til at ligge nummer et på verdensranglisten.Se Tee Shot: Ariya Jutanugarn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tee Shot: Ariya Jutanugarn havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tee Shot: Ariya Jutanugarn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tee Shot: Ariya Jutanugarn:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tee Shot: Ariya Jutanugarn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tee Shot: Ariya Jutanugarn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar