Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teen Beach Movie

Teen Beach Movie

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Teen Beach Movie på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Jeffrey Hornaday
Skuespillere: Ross Lynch, Maia Mitchell, Gracie Gillam, Garrett Clayton
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En magisk bølge fører to teenagere ind i en klassisk beach party-film fra 60'erne, hvor en strid mellem motorcykelbøller og surfere er under opsejling.


Se Teen Beach Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teen Beach Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teen Beach Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teen Beach Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teen Beach Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teen Beach Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar