Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teen Beach Movie

Teen Beach Movie

01/04/2015 | Flixfilm

Se Teen Beach Movie på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktion: Jeffrey Hornaday
Skuespillere: Ross Lynch, Maia Mitchell, Gracie Gillam, Garrett Clayton
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En magisk bølge fører to teenagere ind i en klassisk beach party-film fra 60'erne, hvor en strid mellem motorcykelbøller og surfere er under opsejling.

Teen Beach Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Teen Beach Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Teen Beach Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teen Beach Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teen Beach Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teen Beach Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar