Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teen Spirit

Teen Spirit

01/04/2015 | Flixfilm

Se Teen Spirit på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Gil Junger
Skuespillere: Cassandra Scerbo, Carissa Capobianco, Gabriela Lopez, Katrina Rose Tandy
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da Amber Pollock dør ved en ulykke, får hun en opgave, der kan redde hendes sjæl. Hun skal få skolens mindst populære pige valgt som skoleballets dronning.


Se Teen Spirit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeen Spirit havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teen Spirit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teen Spirit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teen Spirit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teen Spirit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Teen Spirit

  1. Ida - kl. 03:11, 17-02-2019:

    Jeg elsker elsker elsker denne film kan i ikke godt få den tilbage

    Skriv kommentar