Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teen Spirit

Teen Spirit

01/04/2015 | Flixfilm

Teen Spirit på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Music
Instruktion: Max Minghella
Skuespillere: Elle Fanning, Agnieszka Grochowska, Archie Madekwe
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Polish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da Amber Pollock dør ved en ulykke, får hun en opgave, der kan redde hendes sjæl. Hun skal få skolens mindst populære pige valgt som skoleballets dronning.

Teen Spirit havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Teen Spirit på YouTube.Se Teen Spirit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Teen Spirit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teen Spirit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teen Spirit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teen Spirit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Teen Spirit

  1. Ida - kl. 03:11, 17-02-2019:

    Jeg elsker elsker elsker denne film kan i ikke godt få den tilbage

Skriv kommentar