Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teen Titans: The Judas Contract

Teen Titans: The Judas Contract

18/04/2018 | Flixfilm

Se Teen Titans: The Judas Contract på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Stuart Allan, Jake T. Austin, Taissa Farmiga, Sean Maher
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Teen Titans kæmper mod kultlederen Brother Blood, som har hyret Deathstroke og en dobbeltagent til sin plan om at stjæle deres superkræfter.

Teen Titans: The Judas Contract havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Teen Titans: The Judas Contract på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Teen Titans: The Judas Contract ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teen Titans: The Judas Contract stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teen Titans: The Judas Contract, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teen Titans: The Judas Contract er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar