Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teen Witch

Teen Witch

22/01/2015 | Netflix

Se Teen Witch på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Dorian Walker
Skuespillere: Robyn Lively, Dan Gauthier, Joshua John Miller, Caren Kaye
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En kikset pige drømmer om en date med skolens sportshelt, men hun er for genert til at gøre noget ved det – indtil hun opdager, at hun nedstammer fra hekse.


Se Teen Witch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teen Witch havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Teen Witch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teen Witch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teen Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teen Witch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar