Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Teenage Bounty Hunters’ lukkes efter første sæson

‘Teenage Bounty Hunters’ lukkes efter første sæson

07/10/2020 | Flixfilm

Teenage Bounty Hunters lukkes efter foerste saesonNetflix meddeler, at den amerikanske teenage komedieserie ‘Teenage Bounty Hunters’ lægges i graven efter blot en enkelt sæson.

Det skriver streamingtjenesten i en meddelelse til Flixfilm.

Første sæson af ‘Teenage Bounty Hunters’ havde premiere på Netflix Danmark den 14. august 2020, men formåede altså ikke at skabe nok opmærksomhed til at tjenesten kunne forsvare at bruge penge på en sæson 2.

Serien, der følger tvillingesøstrene Sterling og Blair forsøg på at kombinere teenagelivet på en elitær high school i Sydstaterne med en ny karriere som de sejeste dusørjægere, var ikke noget der fangede Netflix-medlemmerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm anmeldte første sæson ved premieren og her var vi heller ikke synderligt imponeret og kunne således ikke kvittere med mere end 2 stjerner.

Anmelder Michael Larsen skrev blandt andet, at “‘Teenage Bounty Hunters’ er et pinagtigt forsøg på at være in med den målgruppe, man bevidst har skabt serien til. Igen interessante idéer i halløjet, men sagt uden omsvøb det virker slet ikke efter hensigten, da det er så politisk korrekt at det formindsker muligheden for noget ordentligt comedy gold. Sorry kids, men den her serie er ikke værd at bruge for meget tid på. Tro mig!”

LÆS OGSÅ   Netflix opgiver 'Uncoupled' med Neil Patrick Harris

Det er ikke den eneste serie, som Netflix har droppet i denne uge. Forleden kunne Netflix fortælle, at også wrestling-komedie ‘Glow’ er blevet lukket. Det var dog grundet corona.

Se ‘Teenage Bounty Hunters‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar