Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Bounty Hunters

Teenage Bounty Hunters

14/08/2020 | Flixfilm

Se Teenage Bounty Hunters på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maddie Phillips, Anjelica Bette Fellini, Kadeem Hardison, Virginia Williams
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Tvillingesøstrene Sterling og Blair forsøger at kombinere teenagelivet på en elitær high school i Sydstaterne med en overraskende, ny karriere som de sejeste dusørjægere.


Se Teenage Bounty Hunters på Netflix

Anmeldelse: Teenage Bounty Hunters - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teenage Bounty Hunters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Bounty Hunters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Teenage Bounty Hunters:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Bounty Hunters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Bounty Hunters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar