Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Cocktail

Teenage Cocktail

15/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Teenage Cocktail på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: John Carchietta
Skuespillere: Nichole Bloom, Fabianne Therese, Pat Healy, Michelle Borth
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: To teenagepiger bliver meget nære venner og starter en indbringende webcam-forretning, som afstedkommer et farligt møde med en midaldrende, gift mand.


Se Teenage Cocktail på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teenage Cocktail havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Cocktail ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Cocktail herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Cocktail er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Cocktail stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar