Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

01/06/2022 | Flixfilm

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Dave Green
Skuespillere: Megan Fox, Will Arnett, Tyler Perry
Spilletid: 112 min
Land: United States, Hong Kong, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Med hjælp fra April og den nytilkomne Casey flyver Ninja Turtles i aktion, da Shredder flygter fra fængslet og vil overtage verdensherredømmet sammen med skurken Krang.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows på YouTube.Se Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar