Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

30/09/2017 | Flixfilm

Se Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Dave Green
Skuespillere: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell
Spilletid: 112 min
Land: USA, Hong Kong, China, Canada, Denmark, Germany, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Med hjælp fra April og den nytilkomne Casey flyver Ninja Turtles i aktion, da Shredder flygter fra fængslet og vil overtage verdensherredømmet sammen med skurken Krang.


Se Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar