Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

TMNT

21/11/2019 | Flixfilm

TMNT på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Kevin Munroe
Skuespillere: Patrick Stewart, Mako, Chris Evans
Spilletid: 87 min
Land: Hong Kong, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Teenage Mutant Ninja Turtles cirkelsparker nyt liv i de fire fighter-padder i den første spillefilm siden 1990 med banebrydende computerteknik og 3D-animation.Se TMNT på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

TMNT havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til TMNT på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om TMNT ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at TMNT stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame TMNT, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til TMNT er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar