Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

17/04/2014 | Flixfilm

Se Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da fire skildpadder udsættes for stråling, flytter de ned i byens kloakker og bliver ninjaer i dette live-action-eventyr, som er baseret på den animerede serie.


Se Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeenage Mutant Ninja Turtles: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar