Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

17/04/2014 | Ingen kommentarer

Se Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da fire skildpadder udsættes for stråling, flytter de ned i byens kloakker og bliver ninjaer i dette live-action-eventyr, som er baseret på den animerede serie.


Se Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar