Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

17/04/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da fire skildpadder udsættes for stråling, flytter de ned i byens kloakker og bliver ninjaer i dette live-action-eventyr, som er baseret på den animerede serie.


Se Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie herunder:Fra premieredatoen (17. april, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar