Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Teenage Mutant Ninja Turtles på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Jonathan Liebesman
Skuespillere: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: New York City er i den skurkagtige Shredders kriminelle greb, men fire selvtægtsmænd dukker uventet op fra deres kloak for at vinde byen tilbage.


Se Teenage Mutant Ninja Turtles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teenage Mutant Ninja Turtles havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar