Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

01/08/2018 | Flixfilm

Se Teenage Mutant Ninja Turtles på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Jonathan Liebesman
Skuespillere: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: New York City er i den skurkagtige Shredders kriminelle greb, men fire selvtægtsmænd dukker uventet op fra deres kloak for at vinde byen tilbage.

Teenage Mutant Ninja Turtles havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Teenage Mutant Ninja Turtles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teenage Mutant Ninja Turtles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teenage Mutant Ninja Turtles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar