Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Space Vampires

Teenage Space Vampires

15/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Teenage Space Vampires på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Martin Wood
Skuespillere: Robin Dunne, Mac Fyfe, James Kee, Lindy Booth
Spilletid: 90 min
Land: Romania, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.5

Resumé: Den nørdede teenager Bill Swenson ser en UFO-landing nær sit hjem med horder af vampyrer, der vil overtage Jorden ved at blokere for solen og mørklægge planeten.


Se Teenage Space Vampires på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Teenage Space Vampires havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Space Vampires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Space Vampires herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Space Vampires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Space Vampires stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar