Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teenage Space Vampires

Teenage Space Vampires

15/11/2018 | Flixfilm

Se Teenage Space Vampires på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Martin Wood
Skuespillere: Robin Dunne, Mac Fyfe, James Kee, Lindy Booth
Spilletid: 90 min
Land: Romania, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.5

Beskrivelse: Den nørdede teenager Bill Swenson ser en UFO-landing nær sit hjem med horder af vampyrer, der vil overtage Jorden ved at blokere for solen og mørklægge planeten.


Se Teenage Space Vampires på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeenage Space Vampires havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Space Vampires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teenage Space Vampires herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teenage Space Vampires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teenage Space Vampires stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar