Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tegneserien Justin Time i ny spin-off på Netflix

Tegneserien Justin Time i ny spin-off på Netflix

11/11/2014 | Flixfilm

justin time børn netflix dkEn ny original animations-serie kaldet Justin Time The New Adventures, som er baseret på den populære serie for børnehave-børn; Justin Time, kommer på Netflix i starten af 2016. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Justin Time er en prisbelønnet animations-serie for de tre til seks-årige, hvor man følger Justin og hans bedste venner Olive og Squidgy, når de tager ud på fantastiske eventyr gennem tiden i deres tidsmaskine. Her støder de ofte på realistiske problemer, som barndommen byder på. Det kunne f.eks. være at samarbejde, dele med andre eller at være opmærksom. Serien forsøger gennem inspirerende og legende historier at bevise, at venskab, eventyr og højt humør er nogle af de vigtigst ting i livet.

Serien har modtaget mere end 10 prestigefyldte priser og er bl.a. blevet nomineret til en Emmy Award for Bedste Børneprogram i 2013.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

“Vi er glade for at samarbejde med nogle af de bedste om at lave nye og originale episoder af Justin Time til vores medlemmer,” siger Erik Barmack, Vice President for Content Acquisition for Netflix. “Serien har været et hit hos Netflix-medlemmerne på tværs af flere lande, og vi forventer at den nye serie vil klare sig ligeså godt.”

Justin Time The New Adventures udvikles i samarbejde med Guru Studio og får premiere på Netflix Danmark i starten af 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar