Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tegneserien ‘The Umbrella Academy’ bliver til Netflix-serie

Tegneserien ‘The Umbrella Academy’ bliver til Netflix-serie

13/07/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at tegneserien ‘The Umbrella Academy’, som er skrevet af My Chemical Romance-sangeren Gerard Way og illustreret af Gabriel Bá, kommer som serie på Netflix.

Serien bliver på 10 episoder og får premiere på Netflix Danmark i 2018.

Tegneserien ‘The Umbrella Academy’ handler om en gruppe dysfunktionelle og fremmedgjorte superhelte – The Monocle, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Séance, Number Five, The Horror, og The White Violin – der kæmper for at redde verden og løse mordgåden på deres fars mystiske dødsfald, men de kæmper med hver deres personligheder og evner.

Historien i tegneserierne udspiller sig over to bøger; Apocalypse Suite og Dallas, på hver seks bind. Det fremgår dog ikke af pressemeddelelsen om seriens 10 episoder vil strække sig over en hel bog eller bind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for at ‘The Umbrella Academy’ er en tegneserie, så kommer den på Netflix som en “live-action” serie, hvilket betyder at den vil være med rigtigt levende mennesker – og ikke animation.

“Jeg er begejstret over, at ‘The Umbrella Academy’ har fundet et hjem på Netflix. Jeg kunne ikke tænke på et bedre sted for den vision Gabriel Bá og jeg havde, da vi lavede tegneserien og vi er spændte på at vise den frem som tv-serie,” udtaler Gerard Way.

LÆS OGSÅ   Netflix laver Blockbuster-serie

Filmatiseringen af ‘The Umbrella Academy’ har øjensynligt været længe undervejs, da Gerard Way allerede i 2008 solgte rettighederne til Universal, men kreative uoverensstemmelse har umiddelbart skabt problemer. Gerard Way har blandt andet tidligere udtrykt bekymring for at filmatiseringen ville blive en blødsøden udgave med referencer til Harry Potter. ‘The Umbrella Academy’ er nemlig ekstremt voldelig, obskur og hovedpersonen er 60 år gammel.

‘The Umbrella Academy’ produceres af Universal med Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) som showrunner og producer. Gerard Way er også tilknyttet som medproducer. Serien er endvidere blevet omdannet til serieformatet af Jeremy Slater (The Exorcist).

Se ‘The Umbrella Academy’ på Netflix Danmark i 2018.    Skriv kommentar