Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tekken: Bloodline

Tekken: Bloodline

18/08/2022 | Flixfilm

Tekken: Bloodline på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kaiji Tang, S. Hiroshi Watanabe, Toshiyuki Morikawa
Spilletid: 2 min
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter at have mistet sit hjem til en mægtig fjende, træner en hidsig jager under sin nidkære bedstefar, mens han afventer hans chance for hævn.

Tekken: Bloodline (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tekken: Bloodline på YouTube.Se Tekken: Bloodline på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tekken: Bloodline (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tekken: Bloodline (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tekken: Bloodline, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tekken: Bloodline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar