Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teletubbies

Teletubbies

13/09/2014 | Flixfilm

Teletubbies på Netflix

Produktionsår: 1997–2001
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rolf Saxon, Jessica Smith, John Simmit
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English, Welsh
IMDb-karakter: N/A

Handling: I det magiske Teletubbyland bruger "Teletubbierne" stærke farver, spændende historier og sjove lege til at skærpe børnenes fantasi.Se Teletubbies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Teletubbies havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Teletubbies på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Teletubbies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teletubbies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teletubbies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teletubbies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar