Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Teletubbies

Teletubbies

13/09/2014 | Flixfilm

Se Teletubbies på Netflix

Indspilningsår: 1997–2001
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jessica Smith, John Simmit, Nikky Smedley, Pui Fan Lee
Spilletid: 28 min
Land: UK
Sprog: English, Welsh
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: I det magiske Teletubbyland bruger "Teletubbierne" stærke farver, spændende historier og sjove lege til at skærpe børnenes fantasi.


Se Teletubbies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTeletubbies havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Teletubbies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Teletubbies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Teletubbies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teletubbies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar