Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tell Me When

Tell Me When

21/04/2021 | Flixfilm

Se Tell Me When på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Gerardo Gatica
Skuespillere: Héctor Bonilla, Ofelia Reyes Botello, Brett Calo, Manolo Caro
Spilletid: 95 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Travle Will sætter sit LA-liv på pause for at opfylde sin bedstefars sidste ønske: at se Mexico Citys ikoniske seværdigheder og forelske sig.

Tell Me When havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tell Me When på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tell Me When ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tell Me When stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tell Me When, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tell Me When er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar