Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tell Me Who I Am

Tell Me Who I Am

18/10/2019 | Flixfilm

Tell Me Who I Am på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Drama, Mystery
Instruktion: Ed Perkins
Skuespillere: Andrew Caley, Alex Lewis, Marcus Lewis
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I dette dokumentarprogram fortæller Marcus sin tvillingebror Alex om hans fortid, da Alex mister hukommelsen. Marcus gemmer imidlertid på en mørk familiehemmelighed.

Tell Me Who I Am havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tell Me Who I Am på YouTube.Se Tell Me Who I Am på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tell Me Who I Am ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tell Me Who I Am stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tell Me Who I Am, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tell Me Who I Am er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar