Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tell Spring Not to Come This Year

Tell Spring Not to Come This Year

01/10/2015 | Flixfilm

Se Tell Spring Not to Come This Year på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, War
Instruktion: Saeed Taji Farouky, Michael McEvoy
Skuespillere: N/A
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom, Afghanistan
Sprog: Dari
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Følg to soldater fra den afghanske hær, mens de fortsætter kampen mod Taliban i kølvandet på NATO-troppernes afrejse i 2014.

Tell Spring Not to Come This Year havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tell Spring Not to Come This Year på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tell Spring Not to Come This Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tell Spring Not to Come This Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tell Spring Not to Come This Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tell Spring Not to Come This Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar