Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tell Spring Not to Come This Year

Tell Spring Not to Come This Year

01/10/2015 | Flixfilm

Se Tell Spring Not to Come This Year på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, War
Instruktør: Saeed Taji Farouky(co-director), Michael McEvoy(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 84 min
Land: UK, Afghanistan
Sprog: Dari
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Følg to soldater fra den afghanske hær, mens de fortsætter kampen mod Taliban i kølvandet på NATO-troppernes afrejse i 2014.


Se Tell Spring Not to Come This Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTell Spring Not to Come This Year havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tell Spring Not to Come This Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tell Spring Not to Come This Year herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tell Spring Not to Come This Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tell Spring Not to Come This Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar