Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Temple

02/12/2017 | Flixfilm

Se Temple på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Adventure, Drama, Horror
Instruktør: Michael Barrett
Skuespillere: Logan Huffman, Natalia Warner, Brandon Sklenar, Naoto Takenaka
Spilletid: 78 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: På trods af advarsler fra lokale indbyggere om at holde sig væk besøger tre naive, amerikanske turister et mystisk bjergtempel i Japan.

Temple havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Temple på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Temple ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Temple stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Temple, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Temple er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar