Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Temple

02/12/2017 | Flixfilm

Se Temple på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Adventure, Drama, Horror
Instruktør: Michael Barrett
Skuespillere: Logan Huffman, Natalia Warner, Brandon Sklenar, Naoto Takenaka
Spilletid: 78 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: På trods af advarsler fra lokale indbyggere om at holde sig væk besøger tre naive, amerikanske turister et mystisk bjergtempel i Japan.


Se Temple på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTemple havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Temple ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Temple herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Temple er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Temple stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar