Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Temporada de Caza

Temporada de Caza

15/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Temporada de Caza på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fjendskab bliver til kærlighed og tilgivelse, da en vred teenager bliver genforenet med sin fremmedgjorte biologiske far i den vilde natur omkring Patagonien.


Se Temporada de Caza på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Temporada de Caza havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Temporada de Caza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Temporada de Caza herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Temporada de Caza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Temporada de Caza stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar