Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Temporada de Caza

Temporada de Caza

15/07/2018 | Flixfilm

Se Temporada de Caza på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fjendskab bliver til kærlighed og tilgivelse, da en vred teenager bliver genforenet med sin fremmedgjorte biologiske far i den vilde natur omkring Patagonien.

Temporada de Caza havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Temporada de Caza på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Temporada de Caza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Temporada de Caza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Temporada de Caza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Temporada de Caza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar